Professional Choice SMx Comfort Fit dressurgjord med lammeskind

1.525,00 Kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Professional Choice Comfort Fit gjorden er designet med hestens ve og vel som førsteprioritet. Gjorden er foret med ægte lammeskind, der er en skånsom polstring for hestens hud. Lammeskind har flere fordele, blandt andet afleder det effektivt at lede varme og fugt væk, mens det øger komforten for hesten. Spænderne er i rustfrit stål og fastsat på elastiske stropper. Alle syninger på gjorden er dobbelte, hvilket giver ekstra slidstyrke.

Lineren af lammeskind kan nemt pilles af og rengøres – den er fastgjort med kraftig velcro, der holder den stabilt på plads under ridning.

Vedligehold af lammeskindsgjord: 
Professional’s Choice lammeskindgjord er i naturligt materiale, så for at øge levetiden, bør du rengøre den efter hver ridetur. Hestens sved vil på sigt løsne hårene og dermed afkorte gjorden liv.

Lammeskindsgjorden bør ikke vaskes i vaskemaskinen, men udelukkende vask i hånden i køligt vand og en fugtig klud. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge en mild sæbe, men vær opmærksom på, at lammeskind tager lang tid om at tørre, hvis det bliver gennemblødt.

Farve: Sort

Yderligere information

Størrelse

,

Brand

Professionel Choice