Myler 2-Rings kombinationsbid MB04

1.850,00 Kr.

2-rings kombinationsbid med lav port – dvs lille tungefrihed. (MB 04 – level 2).
Varenummer (SKU): 89-3304x Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

MB04 er et anatomisk formet mundstykke, der buer svagt i munden, så hesten har mulighed for at synke. Mundstykket har en lav port, dvs. god tungefrihed, men ikke en højere port end at alle heste har plads til biddet. MB04 er meget lig MB02 ifht. bevægelighed. Bestseller indenfor mundstykker.

Kombinationsbiddet
Mylers kombinationsbid siges at være et af de blidest bid, der er på markedet, da det fordeler presset over flere punkter. Biddet består af flere ting: et mundstykke, som er fastgjort i en ring, hvor det roterer frit til det rammer en stopklods; en ring til montering af trensens kindstykke, for at skabe stabilitet; en ring til at fastgøretøjlen i – enten to- eller tre-rings alt efter behov for styrken; samt et næsebånd og en curb strap.
Biddet er designet, så det sidste, der påvirkes, er hesten mund. Ved første tage i tøjlen vil næsebåndet aktiveres sammen med curb strappen og lægge let pres på næse og kæbe. Dette skal ikke forveksles med en hackamore, der kombinationsbiddets næsebånd er placeret lidt højere, kommer det ikke i kontakt med luftvejene som en hackamore gør.
Tages der yderligere i tøjlen, vil mundstykket ramme stopkloden på bidringen, og først her vil hestens mund påvirkes.

Biddets tykkelse er 11 mm. Varenummer 89-3304x

Yderligere information

Størrelse

, ,

Brand

Myler Bits