Myler 3-rings kombinationsbid MB04

1.750,00 Kr.

3-rings kombinationsbid med lav port – dvs lille tungefrihed. (MB 04 – level 2).
Varenummer (SKU): 89-3104x Kategori: Tag:

Beskrivelse

MB04 er et anatomisk formet mundstykke, der buer svagt i munden, så hesten har mulighed for at synke. Mundstykket har en lav port, dvs. god tungefrihed, men ikke en højere port end at alle heste har plads til biddet. MB04 er meget lig MB02 ifht. bevægelighed. Best seller indenfor mundstykker.

Ikke godkendt til stævnebrug for islandsk hest.

Kombinationsbiddet
Myler kombinationsbiddet siges at være et af de blideste bid, da det fordeler presset over flere punkter. Biddet består af en stor ring, hvor mundstykket er fastgjort og roterer frit, indtil det rammer en stopklods; en ring til at fastgøre trensens sidestykke i; samt en ring til at fastgøre tøjlerne i; derudover er der et næsebånd og en curb strap i direkte kombination med biddet.
Kombinationsbiddet er designet, så et tag i tøjlen i første omgang vil strammenæsebånd og curbstrap – du skåner altså hestens mund ved først og fremmest at påvirke næse og kæbe. Ved et hårdere tag i tøjlen rammer mundstykket stopklodsen på ringen, og først her vil hestens mund blive påvirket.
Myler kombinationsbiddet kan måske sammenlignes med en hackamore, men da næsebånd og curb strap er placeret en smule højere og dermed ikke vil påvirke hestens luftveje, er det altså ikke det samme.
Kombinationsbiddet fås med enten to eller tre ringe; antallet af ringe bestemmer vægtstangskraften. Biddet med tre ringe, hvor tøjlerne fastgøres i nederste ring, vil dermed virke kraftigere i hestens mund end biddet med to ringe.

Tykkelse er 11 mm vare nr er 89-3104x

Yderligere information

Størrelse

, ,

Brand

Myler Bits