Eleos titanium bid, tredelt

995,00 Kr.

Et let titanium bid med unikt anatomisk design

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Det tredelte bid er til hesten som trives med den bevægelighed, som det tredelte bid tilbyder. Trykket fra det tredelte bid fordeles mere på tungen og er derfor velegnet til heste med sensitive lader. Biddet er, som alle Eleos bid, designet til at ligge komfortabelt i hestens mund, så hesten kan lukke munden korrekt.

Biddet låser i retningen mod hestens tænder så det ikke kan klappe sammen om kindtænderne, samtidig med at hesten stadig kan lave synkebevægelser.

Biddet er utrolig let og har en flot afrundet finish for at forhindre, at biddet kan nive hesten.

Messing leddet i midten giver en smule smag til biddet og øger spytproduktion, hvilket hindrer tør mund og forebygger gnavsår.

Biddet er udført i titanium og har en tykkelse på 10 mm. Leddet i midten er en anelse tykkere, men udført således at det ikke skaber ubehagelige trykpunkter på hestens tunge. Læs mere om Eleos bid på eleos.dk

Yderligere information

Størrelse

,

Brand

Eleos Equestrian

Alle Eleos Equestrian bid er skabt med tanke på hestens anatomi og velbehag i centrum. Det har været enormt vigtigt for os i designprocessen, at alle Eleos bid skulle være rare for hesten at have i munden. Det skaber bedst mulig grobund for godt samarbejde, hvor konfliktadfærd undgås så vidt muligt. Læs mere om Eleos Equestrian på eleos.dk.