Eleos titanium bid, todelt

995,00 Kr.

Et let titanium bid med unikt anatomisk design

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Det todelte bid, er til hesten, som trives med et roligt bid, hvor der dog stadig er mulighed for tydelige enkeltsidede signaler fra hver tøjle. Biddet er, som alle Eleos bid, designet til at ligge komfortabelt i hestens mund, så hesten kan lukke munden korrekt.

Biddet låser i retningen mod hestens tænder så det ikke kan klappe sammen om kindtænderne, samtidig med at hesten stadig kan lave synkebevægelser.

Biddet er utrolig let og har en flot afrundet finish for at forhindre, at biddet kan nive hesten.

Der er indlagt kobber på undersiden af biddet for at øge spytproduktion, hvilket hindrer tør mund og forebygger gnavsår.

Biddet er udført i titanium og har en tykkelse på 10 mm. Samlingen er gjort så lille som muligt for ikke at skabe trykpunkter i hestens mund samtidig med at fuld bevægelighed bevares. Læs mere om Eleos bid på eleos.dk

Yderligere information

Størrelse

,

Brand

Eleos Equestrian

Alle Eleos Equestrian bid er skabt med tanke på hestens anatomi og velbehag i centrum. Det har været enormt vigtigt for os i designprocessen, at alle Eleos bid skulle være rare for hesten at have i munden. Det skaber bedst mulig grobund for godt samarbejde, hvor konfliktadfærd undgås så vidt muligt. Læs mere om Eleos Equestrian på eleos.dk.