Karlslund C sadlen

13.900,00 Kr.

En sadel hvor ergonomi og komfort har haft en dominerende plads igennem hele designforløbet. Sadlen er bygget på en fleksibel kunststofbom, med enestående stødabsorption og vægtfordeling, samt udskifteligt kopfjern.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Bommen i karlslund C giver en særligt smal talje i sædet, hvilket medføre en god pasform og støtte til langt de fleste ryttere – også dem med behov for et særligt smalt sæde. Sædet har en meget komfortabel polstring, og er middeldybt med god støtte til rytteren, samtidigt med at rytteren har frihed til at kommunikere med hesten igennem sædet.

Knæpuderne er korte og ergonomisk udformet til at give god støtte, men samtidigt frihed for underben. Hermed egner sadlen sig til ryttere med alle benlængder. Disse hjælper, sammen med den særlige sædeudformning, rytteren til en optimal opstilling.

Sadlen har en moderne stopning med flere lag af latex, som tilpasser sig hestens form, og fungerer optimalt vægtfordelene. Det brede kammer sikrer, sammen med et særligt snit i forkanten af sadlen en god frihed til både hestens rygsøjle og skulderblad, hvilket fremmer rygsving og stor benaktion.

Saddelklappen er lavet i ét polstret lag, som giver en tæt kontakt til hesten. Fremstillet i top kvalitet europæisk læder.

2 lange gjordstropper med Y-system. Saddelovertræk medfølger.

16″ og 17″

Yderligere information

Størrelse

,

Bredde

Rød (74°), Brun (79°), Blå (83°), Sort (89°), Grøn (92°)

Brand

Karlslund Rideudstyr