Karlslund Fjödur sadlen, (kan ses og prøves i butikken)

24.900,00 Kr.

Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Fjödur sadlen er lavet med en revolutionerende ny kulfiberbom, som sikrer både en lav vægt på ca. 5 kg., samt enestående anatomisk korrekt fleksibilitet. Fremstillingen i mange lag kulfiber betyder, at det er muligt at styre måden som sadlen bevæger sig på, imellem hesten og rytteren. Dermed opnåes en bedre pasform og vægtfordeling, også under ridning, hvor hestens ryg ændrer form konstant.

Sadlen er lavet med et lækkert blødt sæde, i top-kvalitetslæder, der har rigtigt godt “grip”. Det har medium dybde og en ret smal talje, der giver en tæt kontakt til hesten, og derfor er med til at oprimere de små indvirkninger på hesten.

Knæpuderne er bløde og anatomisk udformede, så de giver rytteren en centreret opstilling i sadlen, og dermed en optimal vægtfordeling.

Sadlen er med enkeltlags sadelklapper, hvilket også medvirker til en god og tæt kontakt til hesten.

Sadelpuderne er stoppet med særligt latex-skum i flere lag, med forskellige egenskaber. Nederst mod hesten er der blødt materiale, der hjælper med tilpasning og pasform, og øverst i sadelpuderne et fastere materiale, der sikrer en god vægtfordeling. Sadelpuderne er brede, og giver dermed en stor støtteflade, samtidig med at der er god plads til hestens rygsøjle i det brede kammer. Kan bestilles med uldpaneler.

Sadlen egner sig særdeles godt til den korte islænderryg, og har i kraft af vinklen på bombenene, samt udformningen af sadelpuderne, en meget stor skulderfrihed, der giver hesten mulighed for at bevæge sig frit i tølten.

Bredden på sadlens kan ændres til 7 forskellige vinkler, ved at skifte kopfjernet (model A).

Fjödur sadlen er udviklet i samarbejde med erfarne professionelle ryttere, samt en af de førende virksomheder inden for udvikling af kulfiber-dele til blandt andet flyindustrien.

Sadelovertræk medfølger.

17″ – skriv ønsket copfjern i kommentarfeltet.

Brand

Karlslund Rideudstyr