Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kurven

Kategorier

Blok kontakt
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Søg

Wellensteyn Avenida

Midtlang, letvægts, vandtæt, vindtæt, åndbar, multifunktionel, overgangsjakke med to sidelommer og lynlås i lommen. Særligt komfortable er de elastiske ærmer. Den aftagelige hætte kan justeres i to retninger. For en perfekt pasform kan midjestørrelsen justeres med snor. skjult tovejs lynlås. En klassiske, men sportslig jakke. Produktet er let at rengøre og vaskes ved 30 ° C. 

Flere detaljer

  • Small
  • Medium
  • Large
  • X Large
  • Navy

DKK 1.295,00

Letvægtsvævet HiCount polyester stof (glans mikrofiber). I modsætning til almindelig, mat mikrofiber er PolyAirLite silkeblank, opfanger ikke støv og er nem at rengøre.
Visuelt har PolyAirLite en glat, jævn overflade og en fløjlsagtig glans. Det er ideelt til brug hvor du vil være godt klædt, selvom du udsættes for vådt og koldt vejr i lang tid. Ved valg af laminering af stoffet blev der lagt vægt på høj åndbarhed udover vand og vindtætthed. Materialet kan vaskes ved 30 ° C. Det må ikke rengøres kemisk.
Navy.