Veredus Iceland Shield

1.195,00 Kr.

Veredus Iceland Sheild
Den velkendte Veredus kvalitet fra Carbon Sheild nu tilpasset den Islandske hest. Veredus boots har en perfekt pasform, velafbalanceret og yder maksimal beskyttelse af hov/baller og kodeled. Veredus boots er meget slidstærke og falder ikke af.
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Beskrivelse

Veredus Iceland SheildDen velkendte Veredus kvalitet fra Carbon Sheild nu tilpasset den Islandske hest, Veredus boots har en perfekt pasform, velafbalanceret og yder maksimal beskyttelse af hov/baller og kodeled. Veredus boots er meget slidstærke og falder ikke af.

Dobbelt fastgørelse: Carbon Shield har to stropper tsom sikre, at den er perfekt lukket. Det første er en elastisk strop med hurtige knapper placeret rundt omkring hovvæggen. Den anden er neopren med Velcro, der er sidder omkring kodeledet. Neoprenen sikrer maksimal komfort og forhindre at den gnaver.

– Quick Knapper: Den ende af spændet er i FLEXTAN, et ikke-deformerbart materiale, som er spændt fast til de rustfri kroge til hurtig lukning som slutter til, selv med én hånd er det muligt at lukke den. Hullerne er designet på en måde, der sikrer den højeste sikkerhed og forebygge risikoen for utilsigtet krog under ridning..

Kort sagt denne nyhed fra Veredus er den bedste boots der findes på marked i dag.!!

fås i 170 (155 G REELE VÆGT) , 220 (205 G REELE VÆGT) og 240 (225 G REELE VÆGT).

Yderligere information

Vægt

, ,

Brand

Veredus