The Icelandic Riding Levels “4”

500,00 Kr.

Programmet er opdelt i fem niveauer, der hver indeholder en teoretisk og praktisk del og spænder fra begyndelsesniveau til avanceret træning. Bind 1-4, nyligt oversat til engelsk. Hvert niveau har et tilsvarende praktisk og teoretisk indhold, der giver deltagerne et mål at arbejde hen imod såvel som en detaljeret evaluering af deres fremskridt. Passeres det femte niveau, er man klar til Holar. 

På lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Udgiver: Hólar Universitetshøjskole

Forfatter: Helga Thoroddsen – Her bliver hestens og rytternes opgaver mere detaljerede og udfordrende, og går gradvis videre mod mere avanceret træning og ridning. 

 
Denne fjerde bog i serien bygger videre på fundamentet fra level 1 og Level 3.

Denne fjerde bog om de islandske ridningsniveauer er den hidtil mest omfattende og bygger fortsat på fundamentet præsenteret i niveau 1, 2 og 3. Næsten 200 sider fyldt med information og inspiration til ejere af den islandske hest. Denne bog behandler flere emner vedrørende rytteren, forskellige tack, sundhed og bekræftelse af hesten samt forskellige træningsmetoder for den islandske hest.

  • The Rider – flow, focus, self-discipline, goalsetting, body awareness and more
  • The health of the horse – injuries, worms, colic, hoof laminitis and more
  • Legs, mouth and back of the horse
  • Tack and its use – saddle, bridles, snaffle bits, nosebands, reins and the Icelandic Shank bit
  • Training concepts and the training levels – systematic training, even tempo, contact, flow of aids, suspension, collected and more
  • Excercises, agility and form – leg yield, shoulder in, half halt, topline, backing

196 sider

Sprog: Engelsk