Solanum No Insects Cream

189,00 Kr.

Solanum No Insects Cream er et naturprodukt, der holder insekter væk fra hest og pony. Solanum No Insects Cream er særdeles effektiv over for myg, mitter og klæg (kaldes ofte hestefluer eller bremser). Cremen kan smøres tæt på øjne og mule, da den kun indeholder naturlige olier.

Beskrivelse

Solanum No Insects Cream er et naturprodukt, der holder insekter væk fra hest og pony.

Solanum No Insects Cream er særdeles effektiv over for myg, mitter og klæg (kaldes ofte hestefluer eller bremser). Cremen er velegnet til påsmøring af områder, hvor insekter gnaver huller i hestens hud, for eksempel hestens bug, og omkring øjnene.

Solanum No Insects Cream kan bruges inden hesten skal ud på ridetur eller fold, men også ved insektstik, da cremen virker kølende og antiseptisk.

Advarsel:   Må ikke smøres på åbne sår.

Anbefalet daglig mængde:

Påsmøres de områder, hvor hesten normalt angribes af insektbid. F.eks. bugen og omkring øjnene.

Advarsel:   Må ikke smøres på åbne sår.

Doping:

Indeholder ingen stoffer, der er forbudt af FEI og Jockey Club.

Enhed:

350 g

Indhold:

Indhold Bidrager
Tea tree olie Et bredspektret antiseptisk middel med høje niveauer af biocid aktivitet mod bakterier, svampe og insekter.
Lavendelolie  Afskrækker insekter
Jojoba olie  Antibakteriel
Eukalyptusolie  Afskrækker insekter
Kamille-ekstrakt  Beroligere huden efter insekt stik
Citronella  Afskrækker insekter

Brand

Solanum

Solanum tuberosum er den latinske betegnelse for kartoffelplanten, og kartofler er baggrunden for etableringen af Solanum A/S. Et gammelt råd om at kartoffelvand er godt mod ledproblemer, blev startskuddet til Solanums første produkt. Solanum har i dag et bredt udvalg af tilskudsfoder og plejeprodukter til dyr, og i en del af blandingerne indgår vores kartoffelpulver, som regel sammen med andre rene planteprodukter. Vores produkter anvendes både ved akutte tilfælde og forebyggende.