Solanum Itch Less

449,00 Kr.

Solanum Itch Less modvirker kløe og hudirritationer. Velegnet i mitte/mygge sæsonen. Solanum Itch Less er en kraftig planteekstrakt, der modvirker kløe, og bidrager til at vedligeholde en sund hud og pels. Er særlig velegnet i mitte- mygge sæsonen.

Beskrivelse

Solanum Itch Less modvirker kløe og hudirritationer. Velegnet i mitte/mygge sæsonen.

Solanum Itch Less er en kraftig planteekstrakt, der modvirker kløe, og bidrager til at vedligeholde en sund hud og pels. Er særlig velegnet i mitte- mygge sæsonen.

Solanum Itch Less hjælper hesten mod hudirritation, da produktet indeholder planter der virker lindrende og regenererende.

Mælkebøtter er fulde af vitamin A, C, K, D og i tilgift rige på mineraler såsom kalcium, kalium samt inulin, som er et præbiotikum. Et præbiotikum er en komponent, som ikke kan fordøjes af hesten, men som stimulerer væksten af gavnlige bakterier i tarmen. Mælkebøtter er også rige på flavonoider, som også er med til at reducere risikoen for en lang række skavanker. Der er også nye beviser for, at mælkebøtte har en antioxidant effekt, og også bruges til at afbalancere fordøjelseskanalen.

Sommereksem:

Bid fra mitter og disses følgevirkninger ses oftest hos heste fra maj til september. Hesten gnubber sig på alt den kan komme i nærheden af, især man og halen er udsat og kan medføre, at hesten taber hud- og hår laget i disse områder. Der hvor pelsen falder af, bliver huden ofte ru og læderagtig.

En hest der går konstant rundt med irritation i pelsen bliver utilpas og stresset, og kan dermed øge risikoen for stress relaterede sygdomme i form af nedsat appetit og forhøjet mavesyre.

Bid fra mitter og disses følgevirkninger er en ret almindelig hud lidelse hos islændere og ponyer. Den forårsages af en allergisk reaktion over for nogle små blodsugende insekter (Mitter). Det er spyttet fra mitterne som hestens immunforsvar reagerer allergisk på og derved forårsager pels irritation hos hesten.

Læs om sommereksem på Solanums blog:

https://solanum.dk/blogs/nyheder/sommereksem-hos-hest

Brugervejledning:

Vask hestens plagede områder Solanum Itch Less. Efter vask kan hestens udsatte områder smøres med Solanum MSM Cream

Enhed:

1 l

Indhold:

Indhold Bidrager
Tinktur af morgenfrue

Udrensende effekt.

Mælkebøtte

Udrensende effekt.

Nælde

Nærende.

Hvidløg

Nærende og udrensende.

Havalger Indeholder jod og andre mineraler, der medvirker til at  hele væv. Fremmer pigmentering af hud, øjne, pels og poter.
Alkohol  Hjælpestof
Vand  Hjælpestof

Brand

Solanum

Solanum tuberosum er den latinske betegnelse for kartoffelplanten, og kartofler er baggrunden for etableringen af Solanum A/S. Et gammelt råd om at kartoffelvand er godt mod ledproblemer, blev startskuddet til Solanums første produkt. Solanum har i dag et bredt udvalg af tilskudsfoder og plejeprodukter til dyr, og i en del af blandingerne indgår vores kartoffelpulver, som regel sammen med andre rene planteprodukter. Vores produkter anvendes både ved akutte tilfælde og forebyggende.