Solanum Havreolie

219,00 Kr.

Solanum Havreolie beskytter mave- og tarmslimhinden. Naturligt antioxidant Havreolie medvirker til vedligeholdelse af mave-tarmslimhinden, idet den indeholder hele 15% polære lipider, der er ikke vandopløselige molekyler. De polære lipider opfanger fedt og medvirker til at nedbryde fedtmolekylerne.

Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Solanum Havreolie beskytter mave- og tarmslimhinden. Naturligt antioxidant

Havreolie medvirker til vedligeholdelse af mave-tarmslimhinden, idet den indeholder hele 15% polære lipider, der er ikke vandopløselige molekyler. De polære lipider opfanger fedt og medvirker til at nedbryde fedtmolekylerne.

Havreolien er desuden rig på flerumættede fedtsyrer, er god for fordøjelsen, indeholder E-vitaminer og polyfenoler som virker antioxiderende på celler og beskytter mod ødelæggelse af de gode og velfungerende celler.

Anbefalet daglig mængde:

Stor hest: 30 ml (svarende til 2 spiseskeer).

Pony: Halv mængde.

Doping:

Indeholder ingen stoffer, der er forbudt af FEI og Jockey Club.

Enhed:

500 mL

 

Havreolie hjælper med øget appetit, sund vægtforøgelse, øget energi og træning udholdenhed og en sundere pels.

Havreolie medvirker til vedligeholdelse af mave-tarmslimhinden, idet den indeholder polære lipider, der er ikke vandopløselige molekyler. De polære lipider opfanger fedt og medvirker til at nedbryde fedtmolekylerne.

Havreolien er desuden rig på flerumættede fedtsyrer, er god for fordøjelsen, indeholder E-vitaminer og polyfenoler.

havreolie
Havrefibrene indeholder de opløselige fibre, Beta-glucaner, som styrker immunforsvaret. Beta-glucaner har også en gavnlig effekt på blodsukkeret, og har derfor betydning for heste der skal undgå høje niveauer af sukker og stivelse.
Kartoffelfibrene medvirker til at vedligeholde en sund tarmflora, da de uopløselige fibre er næring for de sunde bakterier (præbiotisk effekt), og dermed med til at forebygge fordøjelsesforstyrrelser. kartoffelfibre

Brand

Solanum

Solanum tuberosum er den latinske betegnelse for kartoffelplanten, og kartofler er baggrunden for etableringen af Solanum A/S. Et gammelt råd om at kartoffelvand er godt mod ledproblemer, blev startskuddet til Solanums første produkt. Solanum har i dag et bredt udvalg af tilskudsfoder og plejeprodukter til dyr, og i en del af blandingerne indgår vores kartoffelpulver, som regel sammen med andre rene planteprodukter. Vores produkter anvendes både ved akutte tilfælde og forebyggende.