Prob Supercream

195,00 Kr.

Prob Supercream hedder ikke supercream for ingenting !!!

Beskrivelse

Prob Supercream er en blødgørende creme til særlig tør, følsom og irriteret hud. Cremen er hurtigt absorberende og giver en blød og behagelig følelse. Den er effektivt mod kløe samt giver en beroligende virkning på huden og hjælper huden med at opretholde en god smidighed. Beriget med certificeret aloe vera og trætjære af høj kvalitet. Den er anvendelig hele året, men er særlig god til sommerens udfordringer på huden hos hesten. Derudover kan Prob Supercream også anvendes til både sår og skrammer.

Velegnet til alle dyre grupper – selv meget følsomme dyr. Og må bruges på drægtige og diegivende dyr. (OBS indeholder ikke solfaktor).
Prob Supercream 100 ml er udformet med en pumpe for nemmere dosering af produktet. Derudover findes Prob Supercream også i en større bøtte med 300 ml i.

EKHOLM producerer produkter til heste og smådyr 100% baseret på naturlige råvarer. Det er miljøvenlige produkter, der produceres bæredygtigt og som ikke skader hverken dyrene eller menneskerne, der anvender produkterne på dyrene. Alle produkter er 100% giftfri!

Brand

Prob