Nordic Heat Varmevest Dame

Åndbar – Vind og vandafvisende. Med 3 Varmezoner – Inkl. lader og batteri, enestående til rideture i den kolde tid. 

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Nordic Heat vestene er designet med varmezoner både på brystet og på ryggen – du befinder dig pludselig i en helt ny verden af komfort, uden ekstra fylde i form af flere tykke lag isolerende materiale. Tilpas dit eget mikroklima for maksimal varmekomfort. Med den indbyggede temperaturkontrol kan du selv styre vejret, og gøre vesten så varm, som det passer dig. Føl dig godt tilpas uanset om det er vinter og koldt eller om du bare har brug for lidt ekstra for at holde varmen.

Vesten er med sin opvarmningsmulighed ideel som mellemlag og som eneste overtøj, fordi temperaturen kan justeres fra lav over mellem til høj. Vesten er designet til at holde dig varm, mens du stadig kan bevæge dig – hele dagen, alle dage!

Vind og vandafvisende
Indbygget temperaturregulator
Mere end 5 timers varme
Let genopladning af batteriet

Tri-Zone opvarmning
Varmezonerne giver dig behagelig varme præcis de steder på overkroppen, hvor du har behov for det – på brystet og på ryggen.

Ultra holdbart batteri
NordicHeat bruger kun genopladelige litium-ion batterier, der holder i over 5 timer per opladning, alt efter valg af varmeniveau. Batteriet er en energikilde i lommestørrelse på blot 108 gr.

XCT
Med Xtreme Comfort Tecnology har vi udskiftet den traditionelle tykke og bevægelseshæmmende isolering med hårfine microfibre, og tillader derved fuld bevægelsesfrihed.

Vi tester hele tiden vores produkter, så vi er sikre på, at de lever op til gældende krav og lovgivning. Alle disse produkter er CE og RoHS godkendt, de bliver produceret på en ISO9001-certificeret fabrik, med høj kvalitetskontrol.

Lækkert look – behagelig pasform
NordicHeat kollektionen er rene linjer og næsten skræddersyet pasform. Du vil føle dig så godt tilpas i tøjet, at du vil have lyst til at gå med det hele tiden – uanset om du har brug for varmen eller ej.

Varme når det passer dig
Nyd at du nu kan få varmen, præcis når det passer dig med blot et enkelt tryk på en knap.

Farve: Sort

Yderligere information

Farve

Størrelse

, , ,

Brand

Nordic Heat