KEP Smart Black Polish

3.500,00 Kr.

En hjelm for dig som ønsker en flot og præsentabel hjelm og ikke vil gå på kompromis med sikkerheden.

KEP Italia er en unik ridehjelm i fremragende kvalitet og KEP ridehjelmen er den eneste på markedet som hat opnået alle fem internationale sikkerhedsgodkendelser.

Hjelmene er designet i Milano og produceret i Italien. Eksklusivt designet med henblik på at kombinere rytters beskyttelse med maksimal teknologi og elegance.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Denne model er revolutionerende, fordi den er den første KEP Italia-hjelm til en reduceret pris, og der er ikke gået på kompromis med de funktioner, der er typiske for alle hjelme fra KEP Italia: Sikkerhed først og frem for alt, lys og komfort samt den æstetiske værdi.
KEP SMART hjelmen er perfekt til alle discipliner og er forsynet med et fleksibel visor, frontgitter med indvendig beskyttelses, stålnet og KEP AIR CONTROL SYSTEM, der sikrer optimal ventilation ved at kontrollere den indre temperatur og cirkulation af luften, der strømmer gennem specielle kanaler i polystyren.
Hageremmen med fem fastgørelsespunkter til hjelmens skal. Internt Coolmax-foring (for maksimal åndbarhed og komfort), der kan afmonteres og kan vaskes i hånden i koldt vand eller i maskinen ved 30 ° C. 
Denne Polish er med glat, nærmest blankt udtryk. 
Sort og navy (ønsker du navy så skriv til os bodil@draumur.dk)
 
+/- 465 gram

  

 

Yderligere information

Størrelse

, , , , , , , , , , ,

Brand

KEP Italia