Kep Italia Cromo 2 – textile crome ramme – NYHED

5.200,00 Kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Med erfaringerne fra CROMO hjelmene præsenterer Kep Italia nu den nye CROMO 2.

Fremstillet i Italien udfra de strengeste kvalitets krav.

Dette er den første ridehjelm med IoT teknologi.

CROMO 2 har integreret NFC enhed indbygget og vil øge effektiviteten af førstehjælp – når uheldet er ude. NFC enheden er syet på skallen, knyttet til en KEP-app, hvor rytter kan uploade personlige oplysninger og helbredsoplysninger. Alle data er tilgængelige med enkle trin, blot ved at pege på hjelmen med en mobiltelefon. Internetforbindelse er ikke påkrævet.

Visiret kan nemt tages af og skiftes af kunden, som let kan skiftes fra feks spring til polo. Front- og bagpaneler kan fjernes og udskiftes af rytteren for at sætte personligt præg på hjelmen.

KEP Italias traditionelle træk, er nu fornyet med et nyt gitter med strømlinet finish og en ventilationsåbning på bagsiden. Den nye hagerem, lavet af tekniske materialer og ægte læder, formet i et enkelt stykke, fremhæver hjelmens kvalitet og elegance. Den indvendige liner med nye farver og design giver den bedste komfort. Den indvendige liner lavet af genbrugsstof er fugttransporterende.

KEP Italia er stærkt engageret i fremme af miljømæssig bæredygtighed ved, at vælge genbrugte råvarer, når det er muligt, og ved at bruge miljøvenlige vaner i fremstillinsprocessen.

Medium skald – vælg i mellem str 51 – 58.

Yderligere information

Størrelse

, , , , , , ,

Brand

KEP Italia