Karlslund Flex 17,5″ nænsomt brugt

8.900,00 Kr.

Nyere bomløs Flex – Karlslund – total velholdt.

Kan se og prøves i Draumurs butik i Fredensborg – der kan arrangeres udlån.

Ved køb af sadlen her på webshoppen tilbyder vi 3 dages afprøvning inden afregning. Fragt frem og retur betales hvis sadlen returneres.

Beskrivelse

Lækker og nærmest som ny bomløs Flexsadel fra Karlslund. Et godt køb !

Innovativ bomløs sadel med optimeret sædeform og justerbare samt udskiftelige knæpuder. Knæpuderne er fæstnet med skruer, hvilket gør det nemt at justere vinklen og placeringen, samt udskifte knæpuderne til en anden model. To sæt knæpuder medfølger.

Den optimerede sædeform har en smallere talje i sædet, hvilket giver rytteren et sæde der minder mere om at sidde i en bomsadel. Sædet er blødt og meget komfortabelt at sidde i, det har en fin dybde der sammen med knæpuderne giver rytteren en god støtte.

Sadlen er bygget på en meget fleksibel indre struktur, som optimere hestens bevægelser og gangarter. Sædet er blødt og komfortabelt, og har en nøje balance mellem støtte og bevægelsesfrihed. Alt i alt en sadel der tilbyder stor komfort, unik fleksibilitet, og en meget tæt kontakt mellem hest og rytter.

Sadelpuderne er opbygget med en moderne fler-lags latex skum, der giver en uovertruffen fordeling af rytterens vægt, såvel som en meget god tilpasning til heste i forskellige former. Derfor er det ikke nødvendigt med et underlag. Det indbyggede korte kopfjern sikrer, sammen med den brede kanal, en ergonomisk pasform til hesten, med god plads til rygrad og mankekam. Sadlen er opbygget med et udsnit ved skulderen hvilket giver hesten stor skulderfrihed der optimerer hestens bevægelsefrihed i tølten.

Den korte længde af sadlen og den fleksible struktur, sikrer at den passer på langt de fleste islandske heste. Dermed er sadlen også velegnet til brug på flere heste, da den i høj grad tilpasser sig til den enkelte hests form.

Sadelovertræk medfølger.

Brand

Karlslund Rideudstyr