Hrimnir Elite

28.995,00 Kr.

Nyeste fantastiske sadel fra Hrimnir – kvalitetslæder, patenterede højteknologiske materialer !

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Beskrivelse

Hrímnir Elite er nyeste sadel og udviklet gennem de sidste år sammen med professionelle trænere på Island, såsom Þórarinn Eymundsson og Ásmundur Ernir Snorrason. Formål var at designe en ekstraordinær behagelig sadel til hest og rytter, der ville hjælper rytteren til at sidde let, i et afbalanceret sæde i tæt kontakt med hesten. Denne sadel har et klassisk design med det dybeste punkt midt i sædet for optimal vægtfordeling. Rytteren støttes godt på en ekstraordinær behagelig måde. Det ekstra lag af BayFlex® skum i sædet gør denne sadel ekstra behagelig for rytteren. Knæstøtter er placeret på ydersiden af klappen og giver meget god støtte og stabilitet til benet.
 
Det bredere kammer giver bedste pasform og vægtfordeling på hestens ryg. Elite sadel er lavet af prima læder – det bedste på markedet. Garvningsproces fører til en holdbar farve og overlegen blødhed i læderet. DuPont® Flex-bom med høj kvalitet og BayFlex®-skumpolstring sikrer optimal vægtfordeling på hestens ryg. Styrken og fleksibiliteten af sadlen medfører maksimal komfort for hest og rytter. Det specielle design gør, at hesten bevæger sig frit og muliggør harmonisk og bæredygtig ridning, samt hjælper rytteren til at sidde i balance.
 
BayFlex® skumpolstring passer til hestens ryg under ridning, men finder tilbage til sin oprindelige form igen efter brug. Dette sikrer en individuel pasform til forskellige former for heste, og sørger for, at panelerne altid forbliver symmetriske. Dette bløde, men stærke materiale giver optimal stødabsorption og beskytter hestens ryg. XChange®-bom system gør det nemt, at justere sadlenes bredde i seks enkle trin til individuelle konformationer eller ændringer i hesten. 
Elite findes i længderne;
  • 16,5″
  • 17″
  • 17,5″

Leveres med medium bom, men kan udskiftes efter behov – ved levering.

På lager til hurtig levering/afprøvning i butikken; 16,5″

Andre strørrelser – efter aftale / kontakt os.

Yderligere information

Størrelse

, ,

Brand

Hrimnir