Woolpower Full Zip Jacket

1.150,00 Kr.

Jakken er tænkt som et varmeisolerende mellemlag, men fungerer også i mange situationer som yderlag. Jakken er med høj krave i dobbelt lag, gennemgående lynlås i front, med kraftigt lynlåstag, som kan betjenes med vanter på. Forlængede påsyede håndledsribber med tommelfinger huller, som fungerer som håndledsvarmer. Rygstykket er let forlænget så man ikke skiller og får kulde på lænden.

andre farver kan hjemtages men vi har sort på lager

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Full Zip Jacket er fremstillet af tekstilmaterialet Ullfrotté Original 400 gram / kvm. Materialet er udviklet af Woolpowers tekstilteknikere i samarbejde med det svenske forsvar, overlevelseseksperter, forskere og læger.

  • 70% Merinould
  • 28% Polyester
  • 2 % Elastan

Indvendig er strikningen i løse åbne løkker af ren merinould, som sammen med uldens krusede struktur er i stand til at binde meget luft. Det færdig materiale består af op mod 80% luft og har derfor en meget høj isoleringevne. Udvendig er overfladen glat og består udelukkende af kunststof, som giver materialet sin slidstyrke og stabilitet. Strikning på rundstrikkere gør at vi helt undgår langsgående sømme og de få sømme i det færdig produkt er syet i flatlock, hvilket giver et meget stærkt, holdbart og komfortabelt produkt.

Fordelen ved kombinationen af merinould og syntetisk materiale, er udover slidstyrken,  at alle produkter i Ullfrotté Original kan vaskes ved op til 60 gr

 

Yderligere information

Farve

, ,

Størrelse

, , , , , ,

Brand

Woolpower