Catago FIR-Tech dækken

1.550,00 Kr.

FIR-Tech Healing sveddækken fra Catago dækken er udviklet i et let og åndbart materiale. Som noget nyt på markedet er alle de større muskelgrupper dækket af et fint lag Synthermax fiberfyld mens hele indermaterialet har indvævede keramiske partikler. Resultatet er en avanceret dobbeltvirkende effekt

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Godt til brug før og efter fold, træning og konkurrence.

Catago FIR-Tech Healing dækken er udviklet i et let og åndbart materiale. Som noget nyt på markedet er alle de større muskelgrupper dækket af et fint lag Synthermax fiberfyld mens hele indermaterialet har indvævede keramiske partikler. Resultatet er en avanceret dobbeltvirkende effekt.
Dækkenet er ideelt til at give øget velvære, mindske restitutionsperioder samt til at opvarme muskler, sener og led.  Dækkenet har en optimal pasform med krydsgjorde og kraftig bringelukning.

Materiale:

Ydre materiale: 100% polyester
Vattering: Synthermax fiberfyld
Foer: polyester + keramik

 En terapeutisk serie i høj kvalitet til øget velvære og restitution. Ideel til forebyggelse af skader, lindring af spændte muskler, ømme led samt behandling af gamle og nye skader. FIR-Tech Healing bruges også til behandling af heste med led- eller seneproblemer og til ældre heste.
Overfladematerialet med indvævede keramiske partikler samt Synthermax fiberfyld  giver FIR-Tech Healing serien den avancerede og dobbeltvirkende effekt som opvarmer muskler, sener og led. Dette gør seriens produkter velegnede til brug før og efter fold, træning og konkurrence.
Det særligt udviklede keramiske materiale omdanner og reflekterer hestens kropsvarme som elektromagnetisk infrarød varmestråling, der trænger ind i vævet og udvider blodkarrene. Varmestrålingen betyder øget blodcirkulation og tilførsel af ilt til vævet, hvormed spændinger, ømheder og inflammationer mindskes, samtidig med at sene- og ledfunktioner forbedres i de områder, hvor FIR-Tech Healing produkterne anvendes.
FIR-Tech Healing produkterne kan bruges og vaskes gang på gang uden at virkningen i materialet forsvinder. Catago FIR-Tech Healing produkterne fås som dækken, staldgamache, pad og schabrack.

Materiale: Ydre materiale
100% polyester
Vattering: Synthermax fiberfyld
Foer: polyester+ keramik

 

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

, , , ,

Brand

Catago

Fir-Tech Healing