EquiGluco Sense – Equidan

549,00 Kr.

Unikt i sit indhold af Resveratrol – en kraftig antioxidant der i studier har vist særlig positiv effekt på insulin niveauet i blodet.

Beskrivelse

ANVENDELSE

En del heste er udfordret med deres stofskifte og de problemstillinger det kan medføre. Dette stiller krav til det foder disse heste indtager, idet man ønsker at sikre så stabilt og lavt et blod sukker som muligt. På trods af optimal fodring er der til tider fortsat brug for ekstra støtte til stofskiftet samt hestens hovkompleks.

FODRINGSVEJLEDNING

100 g til vedligehold
150 g til udfordrede heste/fuld support (i min. 6 uger)
Gives én gang dagligt – alene eller sammen med foder

SAMMENSÆTNING

Mikroniserede roefibre, Sort havre, Hampmel, Kalciumkarbonat (marin oprindelse), Natriumbi- karbonat, Vegetabilsk Olie, Toksinbinder 2,5%, Vindruekerne og skindekstrakt (kilde til resve- ratrol) 2,5%, Betaglukan 2%, Glukosamin (fra naturlig kilde; grønlæbet musling) 1%, Curcumin 0,5%, Sort peberekstrakt (piperin) 100 mg/kg, Collagen matrix, B-vitamin premix.

Analytiske bestanddele
10 % Råprotein
10 % Råfedt
14 % Træstof
20 % Råaske
4 % Calcium
0,9 % Magnesium
0,75 % Omega 3 Fedtsyrer

Unikt i sit indhold af Resveratrol – en kraftig antioxidant der i studier har vist særlig positiv effekt på insulin niveauet i blodet.

ß-glukaner der understøtter en sund fordøjelse, et velgungerende immunforsvar samt et stabilt blodsukker.

Potente gavnlige antioxidanter i form af bl.a. Curcumin og Piperin. Disse boostes yderligere af Vitamin C samt naturligt forekommende Vitamin E (tocotrienol).

Omega 3 fedtsyrer udvundet fra hamp og har mange gavnlige egenskaber, bl.a. gavnlig indvirk- ning på blodets sammensætning (viskositet og fedtsyresammensætnning).

Effektiv Ultrabond Toksinbinder der afhjælper optagelsen af uønskede stoffer fra foder og miljø. Denne unikke toksinbinder er vist at kunne binde mere end 50 % flere toksiner end andre typisk anvendte toksinbindere.

Kollagen der fungerer som kroppens egen ÔÇØlimÔÇØ – vigtig især for optimal tilhæftning af cellerne i hovens basalmembran. Har også en positiv indvirkning på sener og ligamenter, især ved til- hæftningsstederne på knoglen.

Vitamin B-kompleks sikrer generelt sundt kredsløb – også helt ud til hovene.

Naturlig Buffer og Prebiotika (oligosakkarider) der sikrer optimal pH i tarmen for velfungerende tarmflora og fordøjelse.