Eques Performance

20.800,00 Kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

EQUES PERFORMACE – En sadel til præstation på højt niveau designet af Rasmus Møller Jensen

  • Medium dybt og balanceret sæde med tæt kontakt til hesten
  • Korte knæpuder i Soft Foam bidrager til rytterens naturlige opstilling
  • B-bom
  • Udskifteligt kopfjern – Kopfjern A
  • Fremstillet af kalvelæder i topkvalitet
  • Overtræk medfølger

Draumur har altid en version af denne sadel hjemme- størrelse kan variere mellem 16,5 – 17″ (altid m uldstopning)

Jeg har designet en sadel der fremmer det afspændte sæde, som jeg mener, er helt essentiel for en succesfuld afbalancering af både hest og rytter. Afstemt afbalancering af hest og rytter er 2 ting, der må mødes for at opnå præstation på højt niveau.

Performance er den første model, der er bygget på B-bommen. En bom, som jeg personligt har udviklet for at tage det bedste fra flere verdner, nemlig det vinklede kopfjern, som giver ekstra plads til bevægelsesfrihed til hestens skulder plads; det brede kammer som sikrer fuld bevægelsesfrihed til muskulaturen omkring hestens rygsøjle, og sidst men ikke mindst vinklingen af vangerne som sikrer en meget tæt kontakt til hesten.

Den tætte kontakt til hesten, som man får i denne sadel, er ideel i situationer, hvor man har brug for at vise hesten fra sin bedste side, f.eks. til konkurrencer eller kåringer. Den korte knæpude fungerer mest som et lårstøtte og sikrer på den måde, at der er plads til alle typer ben. Der er meget støtte i sadlen (knæpude og sæde slutter tæt), så min anbefaling er at gå en størrelse op, hvis man normalt ligger på vippen mellem 2 størrelser. 

Jeg har holdt sadlen i et diskret og klassisk design, så sadlen ikke tager fokus fra den gode og harmoniske præstation.     

Opsummeret er Performance en sadel der er tiltænkt konkurrence. Men naturligvis fungerer den også perfekt som allround sadel for ryttere, der fortrækker den tætte kontakt til hesten.

 – Rasmus Møller Jensen

Yderligere information

Størrelse

, , ,

Brand

Eques