Eques Expert

22.500,00 Kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

EQUES EXPERT – En sadel til præstation på højt niveau designet af Rasmus Møller Jensen

  • Dybt og balanceret sæde med tæt kontakt til hesten
  • Ergonomisk knæpude med god lårstøtte som ikke interfererer med selve knæet
  • B-bom
  • Udskifteligt kopfjern – A.
  • Fremstillet af kalvelæder i topkvalitet
  • Overtræk medfølger
  • uld- eller latexpaneler (Hos Draumur er uld i paneler standard)

Disse sadler vil som oftest være på lager hos Draumur i en af de oplyste størrelser. Kan prøves i butikken på hestebom og lejlighedsvis har vi demo model til udlån.

Det helt særlige ved Expert er den ergonomiske knæpude. En knæpude, som jeg selv har udviklet og tilpasset af flere omgange, for at skabe en optimal lårstøtte, som ikke kommer i karambolage med selve knæet. Dermed er denne knæpude tilpasset rytterens fysik og man mærker tydeligt at knæpuden bidrager til en korrekt og afbalanceret opstilling. Men det er svært at forklare med ord, det skal mærkes.

Expert er bygget på B-bommen. En bom, som tager det bedste fra flere verdener, nemlig det fremad-vinklede kopfjern, som giver ekstra plads til bevægelsesfrihed til hestens skulder; det brede kammer som sikrer fuld bevægelsesfrihed til muskulaturen omkring hestens rygsøjle, og sidst men ikke mindst vinklingen af vangerne som sikrer en meget tæt kontakt til hesten.

Den tætte kontakt til hesten, som man får i denne sadel, er ideel i situationer, hvor man har brug for at vise hesten fra sin bedste side, f.eks. til konkurrencer eller kåringer. 

Opsummeret er Expert en sadel der er tiltænkt konkurrence. Men naturligvis fungerer den også for ryttere, der i det daglige fortrækker en tæt kontakt til hesten.

 – Rasmus Møller Jensen

Yderligere information

Størrelse

, ,

Brand

Eques