Catago Fir-Tech outdoor regndækken

1.195,00 Kr.

Catago FIR-Tech HealingTurnout dækkenet er fremstillet i slidstærkt ydermateriale med 1680D rivstyrke og vandtæthed på 5000mm. De større muskelgrupper er dækket af et fint lag Synthermax fiberfyld mens hele indermaterialet har indvævede keramiske partikler. Resultatet er en avanceret dobbeltvirkende effekt.

Beskrivelse

Catago FIR-Tech Turnout dækkenet har en super pasform, krydsgjorde, kraftig bringelukning med skjult lukning samt justerbare, elastiske benstropper.

Derudover har dækkenet tappede sømme og er vind- og vandtæt til et vandsøjletryk på 5000 mm. Indersiden af dækkenet er vores populære Fir-Techmateriale, som har indvævede keramiske partikler, der reflekterer hestens kropsvarme og dermed er ideelt til at give øget velvære, mindske restitutionsperioder samt til at opvarme muskler, sener og led. Materialet er samtidig åndbart og meget blødt. Foret i dækkenet er Synthermax fiberfill, som holder hesten varm på selv de koldeste vinterdage.

Det særligt udviklede keramiske materiale omdanner og reflekterer hestens kropsvarme som elektromagnetisk infrarød varmestråling, der trænger ind i vævet og udvider blodkarrene. Varmestrålingen betyder øget blodcirkulation og tilførsel af ilt til vævet, hvormed spændinger, ømheder og inflammationer mindskes, samtidig med at sene- og ledfunktioner forbedres i de områder, hvor FIR-Healing produkterne anvendes.

Catago FIR-Tech Healing er en terapeutisk serie i høj kvalitet til øget velvære og restitution. Ideel til forebyggelse af skader, lindring af spændte muskler, ømme led samt behandling af gamle og nye skader. FIR-healing bruges også til behandling af heste med led- eller seneproblemer og til ældre heste.

Maskinvaskes ved 30° uden at mindske FIR-Tech virkningen. Husk altid kun at anvende vaskemiddel til dækkener for at undgå at ødelægge dækkenets vandtæthed og åndbarhed. Brug aldrig skyllemiddel.

Materiale:
Ydre materiale: 1680D slidstærkt nylon
Sort

Hals kan tilkøbes (795 kr)

Yderligere information

Størrelse

, ,

Brand

Fir-Tech Healing