Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kurven

Kategorier

Blok kontakt
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Søg

Scharf Freedom Gjord

Et helt nyt koncept for opbygning af gjorde ser nu dagens lys. SCHARF Freedom gjordens patenterede design er bygget op for at give hesten den ultimative følelse af frihed, når den er sadlet op.

Det eksklusive og patenterede design af SCHARF Freedom gjorden er designet således, at hver del af gjorden virker sammen med en bestemt muskel i brystet og uden at forstyrre funktionen af andre muskler.

Flere detaljer

  • 40 cm
  • 45 cm

DKK 1.995,00

Freedom gjorden er udviklet med hestens anatomi for øje og tilbyder uafhængig understøttelse af ribbensmuskulaturen i begge sider, samt af både de opadgående og de skrå brystmuskler. Den særlige opbygning af Freedom gjorden betyder også, at den yder maksimal støtte og alligevel giver plads, når hesten er i bevægelse.

Freedom gjordens udformning med færre kontaktpunkter giver hesten bedre mulighed for at komme af med sveden i gjordlejet under arbejde, og den er langt mere handy at have med at gøre, da den modsat traditionelle gjorde kan klappes sammen. SCHARF Freedom gjorden er patenteret og fremstillet i Europa med materialer af højeste kvalitet i overensstemmelse med gældende EUstandarder.

Sort læder.

40 cm og 45 cm på lager - ønsker du andre størrelser - skriv sms 29249914.