Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kurven

Kategorier

Blok kontakt
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Søg

Catago Fir-Tech Healing outdoor dækken 150 gr

Catago FIR-Tech HealingTurnout dækkenet er fremstillet i slidstærkt ydermateriale med 1680D rivstyrke og vandtæthed på 5000mm. De større muskelgrupper er dækket af et fint lag Synthermax fiberfyld mens hele indermaterialet har indvævede keramiske partikler. Resultatet er en avanceret dobbeltvirkende effekt.

Flere detaljer

  • 115
  • 125
  • 135

DKK 1.795,00

Catago FIR-Tech Turnout dækkenet har en super pasform, krydsgjorde, kraftig bringelukning med skjult lukning samt justerbare, elastiske benstropper. 

Det særligt udviklede keramiske materiale omdanner og reflekterer hestens kropsvarme som elektromagnetisk infrarød varmestråling, der trænger ind i vævet og udvider blodkarrene. Varmestrålingen betyder øget blodcirkulation og tilførsel af ilt til vævet, hvormed spændinger, ømheder og inflammationer mindskes, samtidig med at sene- og ledfunktioner forbedres i de områder, hvor FIR-Healing produkterne anvendes.

Catago FIR-Tech Healing er en terapeutisk serie i høj kvalitet til øget velvære og restitution. Ideel til forebyggelse af skader, lindring af spændte muskler, ømme led samt behandling af gamle og nye skader. FIR-healing bruges også til behandling af heste med led- eller seneproblemer og til ældre heste.

Maskinvaskes ved 30° uden at mindske FIR-Tech virkningen. Husk altid kun at anvende vaskemiddel til dækkener for at undgå at ødelægge dækkenets vandtæthed og åndbarhed. Brug aldrig skyllemiddel.


Bemærk: Dette dækken genererer varme og er derfor sammenligneligt med et dækken på 150-250 g. 

Materiale: 
Ydre materiale: 1680D slidstærkt nylon
Vattering: Synthermax fiberfyld 150g.   

Foer: polyester + keramik

Hals kan tilkøbes (795 kr)