Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kurven

Kategorier

Blok kontakt
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Søg

FAGER SALLY Titanium stangbid

* mundstykke i titanium

* elegante smalle stænger

* Sally mundstykke

* sorte stænger, hooks og kæde

Flere detaljer

  • 10,5 cm
  • 11,5 cm

DKK 1.570,00

Sally stangbid er et holdbart letvægtsbid uden lock funktion.

Mundstykket er lavet med anoblast™, FAGERs eget hemmelige opskrift - flot grå farve. Levetiden for dette bid er lang og det vil forblive denne flotte grå farve..

Sally har Fager´s anatomiske form som følger hestens anatomi og fordeler tryk mellem ladere og tunge.

Det korte midterstykke mindsker risiko for at genere hestens gane. Fager siger det vil fungere godt til heste med lav gange / stor tunge..

Midterstykket har monteret en kobber rulle som mange heste trives godt med pgs den gode smag i kobber. Rullen vil give et varierende tryk på tunge og hesten kan aktivere sig på den.

Hele biddet er lavet af titanium - et ultralet materiale med gode egenskaber. Vægten af titanium er ca halvdelen af stål men styrken er den samme. Titanium kan ikke ruste og er ekstremt holdbar overfor kemiske påvirkninger. Titanium antager hurtigt temperatur efter omgivelserne - og giver accept fra hestens side.

Side ringe er formet for at undgå at nive hesten og samtidig tydeliggøre rytters signaler. Kæde kan tages af i begge sider.

Tykkelsen er 12 mm