Fager Carl Black Titanium løse ringe

965,00 Kr.

Et superfint tyndt bid

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Limited edition – sort udgave af Fager Carl.

Tykkelse af mundstykket: 10 mm

Ringstørrelse: 70 mm

Fager Carl er et godt valg, hvis du vil beskrive din hest som inkonsekvent i forbindelsen, styrende i kontakten. Hvis den er stærk, lægger sig/trækker normalt i biddet. Følsom over for pres fra biddet. Nægter at acceptere biddet eller vil kun acceptere det i korte perioder. Tygger på biddet, føler sig generelt utilpas.

Carl er et let dobbeltleddet titanium bid, designet med den følsomme hest i tankerne. Carl tilbyder det ekstra af det hele, lige når du har brug for det!

Bemærks den bliver ridset og det vil ses i den sorte farve. Den sorte farve tilføjes til bid, når det er færdigt. Det betyder, at nogle pletter vil være uden farve, ligesom vist på billederne.

Carl er et holdbart og let dobbeltleddet titanium bid, designet med den følsomme hest i tankerne. 

Designet til at følge mundens naturlige form/kontur, Carl har et kort midterstykke, der ligger fladt mod tungen, hvilket eliminerer irritation i ganen. Ensartet tryk giver mere ensartet følelse på tværs af munden.

Ved at bruge Carl til en hest med en følsom tunge vil du opdage, at  dent acceptere kontakten og begynde at nyde at arbejde. Carl passer også til heste, som har en lav gane kombineret med en stor tunge; denne kombination er ekstremt svær at finde passende bids til.

Yderligere information

Størrelse

, ,

Brand

Fager bid