Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kurven

Kategorier

Blok kontakt
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Søg

Udstyr til den islandske rytter

Der er ingen varer

Islænderudstyr til den Islandske rytter, alt fra sokker og T-shirts til varme heldragter, ridebukser, jakker, handsker, ridehjelme, ridestøvler og meget andet rideudstyr.

Underkategorier

 • Mountain Horse
  Mountain Horse Scandinavisk rideudstyr producent med tradition for flot funktionelt design af rideudstyret til til det scandinaviske klima.
 • Sonnenreiter
  Sonnenreiter Tysk kvalitets ridetøj når det er bedst, flot design, praktisk og slidstærkt beklædning til ryttere i alt slags vejr. Modernet design fra Sonnenreiter med god funktionalitet.
 • Iris Bayer
 • Irideon
  Nyt fra USA !
 • FITS Riding - Fun in the saddle
  Fun in the sadel!! er FITS Reidings slogan og det er ikke uden grund de har valgt dette slogan. For med FITS unikke pasform for du ridebukser som bare er skønne at havde på. FITS kombinerer teknisk innovation, inspireret design og håndlavede håndværk med en designfilosofi om pasformer der følger. Slutresultatet giver dig state of the art ridebukser og skjorter, der optimerer rytterens komfort og ydeevne gennem funktionelt design og en helt unik pasform. Uddannelse eller konkurrence, FITS it all. Når du en gang har prøvet FITS vil du aldrig ride i noget andet. FITS For the ride of you life.
 • Didriksons
  Didriksons udfordrer ikke elementerne - de tilpasser tøjet til vejret. Ligesom Julius og Hanna Didrikson gjorde i 1913, da de begyndte at producere arbejdstøj til fiskerne i Grundsund, på kanten af Sveriges vestkyst. I over hundrede år har de været trofaste mod de grundlæggende principper. At lave funktionelt tøj, der holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor de stadig hundrede år senere, er Skandinaviens største mærke indenfor regntøj og funktionelt beklædning.  
 • 66North
    Siden 1926 har 66°NORTH drevet deres egne fabrikker. I dag foregår størstedelen af produktionen i 66° North fabrikker i Letland, Europa. Der arbejdes på at tilbyde de mest innovative og alsidige materialer og kunne fremstille teknisk funktionelt tøj til bjergbestigere, arbejdsfolk, redningsmandskab, ryttere og trekking. Tøj fra 66° NORTH vil holde dig varm og komfortabel i de kolde og våde vinterdage i byen og tjene som en værdifuld allieret, når du beslutter dig for at skubbe dine egne grænser i den store verden udendørs.
 • Cavallo
  Mærket Cavallo står for højkvalitets udstyr til ryttere og heste, hvor mode og funktion går hånd i hånd. Cavallo-produkter anvendes meget i national og international ridesport, og værdsættes højt blandt rytterne. Cavallo tilbyder et omfattende udvalg af ridestøvler og leggins, støvler og sko. Cavallo producerer også ridebukser, og i mange år har firmaet lanceret to sportskollektioner om året, som er præget af ekstremt høje modestandarder og en høj grad af funktionalitet. Sortimentet afrundes med trendy kvalitets rideudstyr under etiketten ''Cavallo by Equest''.
 • TopReiter
  Tyske Top Reiter har specialiseret sig i Islænderudstyr, Her finder du bl.a. de klasiske TopReiter Jodphur ridebukser Zipp og meget andet Rideudstyr til den Islandske rytter. Topreiter er førende inden for udvikling af sadler og udstyr til den Islandske rytter, Topreiter udvikling sker i et tæt samarbejde med eliteryttere fra flere forskellige lande. 
 • Cintamani
  Over de sidste 25 år er Cintamani vokset og er nu en et af de største udendørs brand i Island. Det vi tilbyder vores kerne bruger er produkt med en stor performance, de har brug for, samt opfylde behovet for islændinge til hverdagsbrug.
 • BUFF - Hovedbeklædning
  Buff den uunværlige hoved beklædning til outdoor brug, Buff kan bruges på mange måde og kan bl.a. bruges under ridehjelmen, beskytte halsen, ansigtet og meget mere.
 • Nordic Heat
  Stil møder komfort som aldrig før!Stil, Komfort, Varme, Bevægelsesfrihed! Nordic Heat ”City kollektion” er et moderne design med batteridrevet varmezoner, både på brystet og på ryggen!Varme når det passer dig. Nyd at du nu kan få varmen, præcis når det passer dig med blot et enkelt tryk på en knap. Vesten er med sin opvarmnings mulighed ideel som mellemlag og som eneste overtøj, fordi temperaturen kan justeres fra lav over mellem til høj. Vesten er designet til at holde dig varm, samtidig med at den giver dig fuld bevægelsesfrihed.• Rene linjer• 3 temperaturniveauer• Op til mere end 5 timers varme
 • Handsker, Hue og sokker
  Ridehandsker og ridesokker til den Islandske rytter, vi har bl.a. kvalitets ridehandsker fra Roeckl, Heritage og Mountain Horse. Vin og vandtætte ridehandsker, varme handsker til vinter. 
 • Ridejakker
  Her finder du ridejakker til alle formål, Ridejakken til den kolde tid, den praktiske eller eller en Jakke der macher din hest.
 • Jodhpurs - Ridebukser
  Ridebukser og Jodhpursbukser til alle ryttere, her finder du ridebukserne eller jodhpurs rideburkserne der passer dig, med knæskin eller fuldskin.
 • Ridehjelme
  Ridehjelme i alle prisklasser og kvaliteter, her finder du ridehjelmen der passer til dig og dine behov. Vi har Casco, Uvex, Mountaine Horse, Swing.
 • Ride heldragter / regntøj
  Stort udvalg af Ride/heldragter for enhver smag, varme og vandtætte rideheldragter her finder du ride heldragten der passer dig med eller uden skin, Maddox ride/heldragt, Sonnenreiter rideheldragt, Topreiter ride/heldragt og Mountain Horse ride heldragt.
 • Piske
  Her finder du alle typer piske, bl.a. Fleck kvalitets piske, gel piske og meget mere  
 • Ridetøj til herre/mand
  Ridebeklædning til herre/mand f.eks. ridebukser til mænd og meget mere.
 • Ridestøvler - Jodhpurstøvler
  Her finder du ridestøvlen eller jodhpurstøvlen som passer dig, Langskaftet ridestøvler, korte med eller uden sikkerhedstå, vi har f.eks de australske Redback støvler som er elsket af mange verden over.
 • T-Shirt og trøjer
 • Klæd dig funktionelt
   Det er afgørende for kroppens temperaturregulering under hvilke omstændigheder den befinder sig. De afgørende faktorer i denne ligning er; luftfugtighed, temperatur og vind. Er det varmt og tørt har kroppen forholdsvist nemt ved at skille sig af med varmen fordi sveden fordamper nemt fra kroppen. Stiger luftfugtighed derimod bliver det allerede vanskeligere for sveden at fordampe. I kolde omgivelser kan en stor svedproduktion føre til hurtig underafkøling hvis ikke den afledes effektivt fra kroppen. Derfor er det altafgørende at klæde sig funktionelt og efter omstændighederne. Princippet med lag på lag er afgørende for at holde sig tør og dermed varm.
 • ID Identity
  ID® er en af Europas førende producenter af profil-, firma- og reklamebeklædning og produkterne sælges igennem et professionelt netværk af forhandlere.  Draumur tilbyder udvalgte designs fra ID til private og som profileringstøj til rideklubber, stalde mm styk fra 1 til 100 stk... Draumur kan formidle kontakt til professionel tekstil trykkeri / broderi, hvor vi kan stå inde for kvaliteten.
 • Stierna
  Stierna Equestrian Sportswear er en svensk virksomhed som får inspiration og energi fra en stærk idé; at udvikle teknisk sportsbeklædning med høj funktionalitet for aktive ryttere. Hest og rytter skal kunne præstere optimalt uanset vejr og vind. Virksomheden er grundlagt af Helena Strömbäck og introduceret i 2015. Helena manglede selv funktionelt ridetøj som kunne leve op til hendes høje krav om varmeregulering. Udgangpunktet er 3-lagsprincippet som gør det muligt for kroppen at regulere varme afhængig af aktivitet og på trods af kulde, vind og vand. Kollektionen  består af let men højtydende ridetøj i kropsnær design og med høj grad af mode. Den højtydende EquTex™ membran gør, at Stierna kan konstruere vind- och vandtæt tøj i 4-vejs strech som ånder og lader fugt/sved og overskudsvarme slippe igennem.  
 • Junior
  Ride tøj til Junior ryttere, alt i støvler, ridebukser, Sikkerhedsveste ol.
 • Karlslund
  Karlslund producerer rideudstyr til den islandske hest og rytter. Karlslund er dansk og designes af professionelle islandske ryttere og med udgangspunkt i deres daglige erfaringer. Et moderne og funktionelt udvalg af rideudstyr, der virkeligt fungerer i praksis, og som er super komfortabelt for både hest og rytter.  
 • Covalliero
  Gode gennemtrænkte detaljer kendetegner dette tyske mærke. Fornuftige priser. Vi udvælger de allerbedste varer - som giver god mening !
 • Tights - rideleggins
  Tights til ridebrug er virkelig kommet for at blive. Det startede med vores fantastiske FITS - og har bredt sig til den ganske ride verden. Hos Draumur har vi de absolut bedste ridetights som findes på markedet. 
 • Busse
  Busse er en dynamisk leverandør fra Tyskland - vi udvælger de bedste styles og vi får meget for pengene ! Funktionelt og enkelt men med brugbare detaljer.
 • Islandsk Slik