Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kurven

Kategorier

Blok kontakt
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Søg
Der er 3 varer.
Dækkener

 

Der findes dækkener i mange specielle udformninger til bestemte formål, såsom et regndækken, eksemdækken, vinterdækken, stalddækken, ulddækken og fleecedækken.

Underkategorier
 • Udedækkener
  Udedækkener til den islandske hest fra bl.a. Bucas
 • Sveddækkener
  Sveddækkener til den islandske hest fra bl.a. Bucas
 • Dækkentilbehør
  Tilbehør til dækkener fra bl.a. Bucas
 • Sommerdækkener
  Eksemsdækkener, fluedækkener med mere til islandske heste
 • Bucas Dækkener
    I mere end 30 år har Bucas været førende inden for udvikling af dækkener med tekniske egenskaber, allerede sidst i firserne var Bucas de første til at udviklede et fuldt vandtæt dækken der også var åndbart. Dette og mange andre nyskabende egenskaber hos Bucas dækkener har placerer Bucas som et stærkt brand der er kendt for kvalitet, holdbarhed og gode tekniske genskaber.   Du kan altid finde et Bucas dækken der passer til din hest behov i den rigtige størrelse og med Bucas unikke pasform. Se her hvordan du måler din hest.
 • Eksemdækkener og fluemasker
 • Boett Dækner
    Det originale Boett eksemdækken giver heste med sommereksem mulighed for i sommertiden at leve et normalt hesteliv. Det unikke dækken blev opfundet af Lisbeth Sundberg i 1989. Hun grundlagde derefter Boett som i dag designer og producerer dækkener og refleksmaterialer til hest, hund og rytter. Lisbeth udvikler løbende eksemdækkenet i samarbejde med kunder og dyrlæger i hele verden. Det betyder at Boett-dækkenet har en uovertruffen funktion og pasform der ikke findes i de mange kopier. Stoffet der er udviklet og produceret specielt til Boett er rivefast og imprægneret så det er vandafvisende og åndbart. Se efter Boett-mærket så er du sikker på kvaliteten.