Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kurven

Kategorier

Blok kontakt
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Søg

Trenser

Der er 14 varer.
Trenser

Vi har Læder Trenser og Biothane Trenser, vi har trenser med swarowski sten i mange farver og designs, Trenser med bling bling og pynte sten.. Find trensen der passer til din hest, stort udvalg i Islænder Trenser.

Underkategorier

 • Hilbar Trenser
  Hilbars kendte kvalitets trenser i super læder kvalitet
 • Draumur trenser
  Draumur's egne trenser
 • Karlslund Trenser
  De kendte kvalites trenser fra Karlslund, fås både som Læder Trenser og Biothane Trenser
 • Nordic Horse
  Nordic Horse er et Dansk kvalitets mærke, Nordic Horse er specialiceret i udstyr til den Islandske hest,
 • Equitec
  Equitec er et nyt dansk kvalitets mærke, Equitec er udviklet i samarbejde med professionelle hestefolk som til stadighed tester produkter og deltager i produktudviklingen. Equitec's udviklingsteam består udover dyrlæger og kiropraktorer af Islandsheste eksperter:  Equitec bruger læder fra Argentina - læderet er garvet på en miljømæssig forsvarlig måde, uden brug af tungmetaller. Trenserne er optimalt tilpasset til hesten og foret med blød padding på udsatte steder.  Equitec Comfort LUX serien giver mulighed for individuel tilpasning af enkelte dele således, at pandebånd, nakkestykke og næsebånd kan udskiftes efter eget ønske og behov, let og .enkelt ved hjælpe af quick change system. Pandebånd og næsebånd findes med stort og varieret udvalg af forskellige designs, feks med ægte Swarovski sten.
 • Treadstone
  Treadstone er Indiens største producent af kvalitets rideudstyr, Treadstone er kendt for at være innovative og på forkandt med udviklingen.Her finder du Treadstone Serie af trenser til den Islandske hest-
 • Hrimnir
  TrenserHrimnir med Nordisk inspiration fra Hrimnir - introduceret ved VM Herning 2015.
 • Eques
  Trenser i denne kategori er designet af Rasmus Møller.  EQUES lægger stor vægt på komfort til hesten, produkterne er lavet i smidigt og holdbart materialer af fineste læder kvalitet.  Designet af produkterne er moderne og enkelte.  Fremstillet i Indien.
 • Catago
  Hos CATAGO Equestrian udvikler de alle produkter med det formål at give hesten maksimal komfort og beskyttelse. CATAGO Equestrian henvender sig til den kvalitetsbevidste rytter, og alle produkter skabes ud fra fire fokusområder; komfort, funktionalitet, kvalitet og stil. 
 • Waldhausen
  Trenser fra Waldhausen er i den pris rigtige ende men altid i god kvalitet. Der kommer ofte nye modeller og flere med shine !