Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kurven

Kategorier

Blok kontakt
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Søg

Pleje produkter

Der er 4 varer.
Pleje produkter

Underkategorier

 • Ekholms pleje produkter
 • Carr & Day & Martin
 • Stübben
 • Nathalie Horsecare
  NATHALIE Horse Care er en serie af plejeprodukter til heste. Produkterne er udviklet i et tæt samarbejde med Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, og produceret og fremstillet af Persano Group A/S Danmark. Produkterne opfylder de højeste kvalitetskrav til både indhold og effekt. Udvalgte produkter i serien er fremstillet med særlige hensyn til sundhed, kvalitet og miljø, og er blevet kvalitetsstemplet med det nordiske miljømærke Svanen. NATHALIE Foal Shampoo er svanemærket, og som det første plejeprodukt til heste deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Dermed er hensynet til hesteejer/hestepasser i fokus, da risikoen for allergiske reaktioner minimeres. Alle produkter er fremstillet med højest muligt indhold af økologiske råvarer. På alle produkter er der udførlig indholdsdeklaration. Alle produkter bliver løbende kontrolleret i henhold til FEI’s dopinglister.
 • Diverse pleje produkter
 • Think Equine
  Naturlige produkter til hesten.
 • NETTEX
  NETTEX har udviklet,  fremstillet og markedsført produkter til dyr i mere end 30 år. Produkterne sælges i mere end 40 lande og er kendt for gode produkter til prisen og som sælges i små emballager som forbrugerne ønsker.
 • Kovaline
  Idéen bag konceptet er at starte en ny generation af rens/pleje & hudbehandlingsprodukter til dyr, som ikke er baseret på de kendte aktivstoffer som:* Antibiotika * Desinfektionspræparater * Kortison/binyrebakhormon * Zink * Klorhexidin * Desuden indeholder KovaLine serien IKKE aktivstoffer som: Aloe Vera, Tea tree oil, m.m. JK-Teknologi arbejder målrettet på at få serien svanemærket. Læs mere om indholdet af KovaLine produkterne – HER – KovaLine har vist sig at være særdeles effektiv mod Dermatofilose (Regneksem), Muk, sår, sommereksem, hale- og mankløe og generel kløe på heste. KovaLine produkterne er derfor et must i alle dyrehjem.
 • Effol / Effax
   Effols kvalitets produkter kan kun købes i kvalitets ridebutikker. Tysk-baserede Effol har gjort heste glade i mere end 110 år. Grundlaget for disse produkter er venskab. Effol mener, at forholdet mellem hest og ejer er bygget på kærlighed, venlighed og tillid og i sidste ende, venskab. At have heste bør være en glædelig, behagelig oplevelse, og udvikling af forholdet mellem hest og menneske er afgørende. Produkterne fra Effol blev skabt for at styrke, at venskab og er udviklet i årenes løb, som et redskab til at opnå tillid og vise omsorg. Produkter fra Effol er designet til at gøre heste gladere og mere komfortable, og dermed gøre hele oplevelsen af at være hesteejer til noget positivt. Brugen af produkter fra Effol bør kun forbedre din tid med din hest, hvor du i sidste ende efterlader den sundere, og du får fred i sindet. Effol produkter er naturlige, og vil ikke irritere eller skabe hudproblemer.
 • Absorbine
  Produkter der holder det de lover !
 • Leovet
  LEOVET® Leovet udvikler og fremstiller produkter til pleje af heste. Bedre helbed for hesten, mindre arbejde for rytteren - det har været tanken helt fra start.
 • NAF