Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kurven

Kategorier

Blok kontakt
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Søg

Fager Bid

Der er 1 vare.
Fager Bid

FAGER bid er kvalitet - bidene er gennemtænkt og i unikke designs. Alle bidene er enten i Titanium med Sweet Iron.

Bag FAGER bid står den svenske designer og rytter Louise Fagerström. Louise står ligeledes bag succes serien fra PS of Sweden og har specialiceret sig i "problemløsning". Louises egen hest havde store udfordringer med bid, hvilket resulterede i at hun designede det første FAGER bid.

Fager Bid kollektionen er udarbejdet med omtanke for hesten, med vægt på, at udvikle bid, der efterkommer den enkelte hests behov og anatomi.

Underkategorier

  • Fager Bid i Sweet Iron
    Sweet Iron er særdeles velegnet til heste, som generelt "mangler interesse" i bidet, da det afgiver en let sødlig smag, som opfordre hesten til at blive mere aktiv. Heste vil ofte suge passende på disse bid og vil producerer en tilpas spyt mængde.
  • Fager Bid i titanium
    FAGER bid er anatomisk og komfortabelt letvægtsbid i håndsmedet titanium. Titanium er let og har en lavere termisk kapacitet, som giver bedre komfort for hesten, især når vejret er koldt.
  • Fager Stangbid
    Sabina fra FAGER bits er et islandsk stangbid med anatomisk midterstykke og de korteste stænger på markedet, udført i titanium.
  • Fager bid i kobber