Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kurven

Kategorier

Blok kontakt
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Søg

Islænder sadler

Der er ingen varer

Stort udvalg af sadler til din islandske hest, vi har altid 20 - 30 nye islandske sadler hjemme i forskellige størrelser og sadelmærker heraf flere demo sadler. Du kan prøve sadlerne her og finde ud af hvad du forventer af din kommende sadel. Demo sadler kan i særlige tilfælde udlånes.

Draumur tilbyder udkørende sadelservice hvor vi kommer til din stald. Vi medbringer relevante sadler og sammen med dig finder vi en til to sadler som du kan prøve før du bestemmer dig. Du er selvfølgeligt også velkommen til at tage din hest med til butikken hvor du kan prøve sadler på vores ridebane.

Vi har også gode brugte sadler, her har du mulighed for et godt sadel køb.

Draumurs Sadelkatalog

Se også Draumurs Sadelkatalog hvor du finder massere af inspiration.

Underkategorier

 • Islandske Sadler
  Vi har et stort udvalg i Islænder sadler. Vi har mange forskellige sadelmærker og typer af Islandske sadler så vi altid har en sadel der passer dig og din hest. Se også vores muligheder for at komme ud med sadler til sadel prøvning.
 • Demosadler
  Her finder du demosadler, typisk har de været brugt til sadel prøvning ½-1 år, der kan være mindre kosmetiske ting på sadlerne f.eks. mindre ridser, Demosadlerne har kun være redet i i kortere tid, så de fremstår som næste nye.
 • Sadler i kommission
  Vi tager bedre brugte sadler i kommission, vi kan stå inde forkvaliteten af sadlerne som vi tjekker inden vi sætter dem til salg. en nyere brugt sadel er et godt billigt alternativ til en ny sadel, hvor der kan være en stor besparelse i forhold til en ny sadel.
 • Sadel Udsalg
  NU rydder vi op og gør plads til nye spændende sadler. Her finder du nye sadler som udgår, demo sadler, brugte sadler mm.