Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kurven

Kategorier

Blok kontakt
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Søg

Liste over varer fra producent Bombers

Bombers Bid er håndlavede i Sydafrika med stor omhu og i bedste kvalitet, bidet er meget værdsat af top ryttere over hele verden. Bomber Bid er anatomisk og lavet af sødmetal, fordi sødmetal styrker hestens mundvand og giver en varm og sød smag i hestens mund hvorved hesten lettere accepterer bidet. Bidets sidepaneler er lavet af rustfrit stål, hvilket giver god holdbarhed.

Bomber bid findes i et utal af variationer - har vi ikke den kombination du ønsker kan den skaffes. Du kan vælge mellem forskellige sidestykker, tykkelse (8-12 mm) og længde (9,0-16,5 cm) med 0,5 cm spring. 

Bombes filosofi er, at presset fører til modstand, og modstand fører til mangel på kontrol. Så for at få kontrol, skal du fjerne modstand og den eneste måde at fjerne modstanden, er at fjerne trykket. Hvis du ikke kan fjerne trykket, du er nødt til at fordele trykket over et større areal. Bomber bid fordeler trykket bedre end mange andre bid ved at have en afrundet mundstykke.

Varer sidevis