Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kurven

Kategorier

Blok kontakt
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Søg

Klæd dig funktionelt

Der er 3 varer.
Klæd dig funktionelt

 Det er afgørende for kroppens temperaturregulering under hvilke omstændigheder den befinder sig. De afgørende faktorer i denne ligning er; luftfugtighed, temperatur og vind. Er det varmt og tørt har kroppen forholdsvist nemt ved at skille sig af med varmen fordi sveden fordamper nemt fra kroppen. Stiger luftfugtighed derimod bliver det allerede vanskeligere for sveden at fordampe. I kolde omgivelser kan en stor svedproduktion føre til hurtig underafkøling hvis ikke den afledes effektivt fra kroppen. Derfor er det altafgørende at klæde sig funktionelt og efter omstændighederne. Princippet med lag på lag er afgørende for at holde sig tør og dermed varm.

Underkategorier

  • Woolpower
    MiljøpolitikWoolpower producerer varm inderbeklædning under varemærket Woolpower. Tøjet bruges som fritidstøj og arbejdstøj, af folk som stiller krav til funktion og komfort. Som alt anden virksomhed påvirker vi miljøet, og vores bestræbelser går i retning af at mindske de negative påvirkninger mest muligt : - ved selve produktionen, hos vores underleverandører, og endelig hos slutbrugeren. Woolpower AB skal aktivt arbejde for en langsigtet holdbar udvikling. Det indebærer at vi med en naturlig råvare, forstærket med syntet, skaber et langtidsholdbart produkt med minimalt ressourceforbrug. At værne om naturen omkring os er en naturlig forudsætning for virksomhedens eksistens og udvikling. Woolpower skal derfor: Til stadighed arbejde med at mindske miljøpåvirkningen, og redegøre for vores miljøarbejde. Arbejde med leverandører der stiller høje krav til råvarerne og miljøpåvirkningen af deres virksomhed, samt hele tiden arbejde med forbedringer. Uddanne og informere, og være sådan organiseret at medarbejdere viser miljøhensyn i deres beslutninger. Affaldsminimere ved at sortere det affald der opstår, samt i det hele taget at mindske spild.   UldfremstillingenVores vigtigste råvare, merinoulden, er i højeste grad en naturlig råvare. Den vokser ud igen efter hver klipning. Den traditionelle råvarebearbejdning af uld påvirker dog miljøet. Der findes dog løsninger på de fleste af de miljøproblemer som hænger sammen med uldproduktion. Den miljøvenlige måde at producere på, betyder at naturressourcerne udnyttes bæredygtigt. det betyder bla. at overgræsning undgås, at skadeinsekter bekæmpes med manuelle eller biologiske metoder. Miljøproblemer med  rensning og vask af ulden, kan miljøtilpasses med vaskemidler og metoder for vandrensning. Kompostering og genanvendelse af  organisk restmateriale mindsker miljøbelastningen. Behandling af uldenFor at gøre ulden maskinvaskbar, behandles råvaren før spinning, med en såkaldt antifilt behandling. I branchen foregår der en intensiv forskning for at udvikle en bedre og mere miljøvenlig metode. Woolpower vælger så vidt det er muligt, leverandører der bruger de mest miljøvenlige metoder. Udviklingen følges nøje. Lang levetidEn måde at spare ressourcer på, er at fremstille produkter i høj kvalitet, og med lang levetid. Det betyder mindre forbrug af råvarer, mindre anvendelse af energi, samt mindre affald. CertifikaterProduktioen i Østersund i Sverige, har siden 2007 været ISO 14001 certificeret.Samtlige produkter er godkendt til ØKO-Tex standard 100.
  • Devold
    Devolds historie går tilbage til 1853 hvor man i Norge begyndte produktion af strikkede uldprodukter.  I dag leverer Devold merino uld produkter til mange lande. Efterspørgslen stiger bla pga den bæredygtige produktion med egne dyr og produktionsapparater rundt om i verden.  Devols varer er miljømærkede og man har politikker for at forhindre bla børnearbejde, farlige kemiske stoffer, brandfare og man udvikler tilstadighed; dyrevelfærd og miljø. Merinoulden kommer fra får som lever et frit liv i Australien og i Tasmanien.
  • Andet funktionelt tøj
    Praktisk funktionstøj - herunder baselayer og midlayer til ride- og fritidsbrug.