Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kurven

Kategorier

Blok kontakt
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Søg

Udstyr til den islandske hest

Der er ingen varer

Her finder du alt det rideudstyr du har brug for til din islandske hest. Lige fra grimer,trenser, tøjler, bid, boots, klokker, strigler, plejemidler, træning fra jorden, bidløs ridning og meget mere. Du er velkommen til at fortælle os hvis du mangler noget andet til din islænder.

Underkategorier

 • Bid
  Hos Draumur har vi et stort bredt udvalg af bid, fra alle de kendte mærker, vi har mange varianter og størrelser af bid på lager.
 • Boots - klokker - scalps
  Stort udvalg, bl.a. G-boots, Magic Boots, Kodeledsbeskyttere, super Boots og Veredus boots i mange forskellige vægte også sorte boots til kåring.
 • Trenser
  Vi har Læder Trenser og Biothane Trenser, vi har trenser med swarowski sten i mange farver og designs, Trenser med bling bling og pynte sten.. Find trensen der passer til din hest, stort udvalg i Islænder Trenser.
 • Tøjler
  Her finder du tøjler for enhver smag, Tøjler med pyntesten, kvalitets lædertøjler, Biothane tøjler, gummitøjler og meget mere
 • Grime og træktov
  Grimer og træktov i mange farver og kvaliteter, f.eks. Grime i Islandske farver eller lækker læder grime
 • Dækkener
    Der findes dækkener i mange specielle udformninger til bestemte formål, såsom et regndækken, eksemdækken, vinterdækken, stalddækken, ulddækken og fleecedækken.
 • Fra jorden
 • Bidløst
  Her finder du Hackamore, bidløse trenser, ridekapsuner, Kapsun til træning eller ridning. Hackkapsun og tilbehør.
 • Pleje produkter
 • Strigler
  Stort udvalg i Strigler til den Islandske hest, Superstiglen, manstrigle, børster, fjederstrigle og strigletasker.
 • Mordax og snesåler
  Her finder du Mordax, snesåler, samt alt det du skal bruge i den forbindelse montering af mordax., gevindrensere, blindpropper, mordaxnøgle, gevindtappe ol. Vi har flere varianter af mordax. 
 • FIR-Tech Healing Produkter Catago
  En terapeutisk serie i høj kvalitet til øget velvære og restitution. Ideel til forebyggelse af skader, lindring af spændte muskler, ømme led samt behandling af gamle og nye skader. FIR-Tech Healing bruges også til behandling af heste med led- eller seneproblemer og til ældre heste. Overfladematerialet med indvævede keramiske partikler samt Synthermax fiberfyld  giver FIR-Tech Healing serien den avancerede og dobbeltvirkende effekt, som opvarmer muskler, sener og led. Dette gør seriens produkter velegnede til brug før og efter fold, træning og konkurrence.  Det særligt udviklede keramiske materiale omdanner og reflekterer hestens kropsvarme som elektromagnetisk infrarød varmestråling, der trænger ind i vævet og udvider blodkarrene. Varmestrålingen betyder øget blodcirkulation og tilførsel af ilt til vævet, hvormed spændinger, ømheder og inflammationer mindskes, samtidig med at sene- og ledfunktioner forbedres i de områder, hvor FIR-Tech Healing produkterne anvendes.  FIR-Tech Healing produkterne kan bruges og vaskes gang på gang uden at virkningen i materialet forsvinder. Catago FIR-Tech Healing produkterne fås feks i dækken, underlag, kodeledsbeskyttere og meget andet. Der findes ligeledes FIR-Tech produkter til mennesker og hunde. Indeholder 70 % keramiske fibre og dette aftager ikke hvis vaskeanvisning overholdes.