Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kurven

Kategorier

Blok kontakt
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Søg

Equitec Comfort Lux

Der er 1 vare.
Equitec Comfort Lux

Equitec Comfort Lux serien er vores eksklusive modeller af kombinerede trenser, hvor du kan udskifte pandebånd og næse bånd med vores eget Quick Change System, der giver dig mulighed for at vælge blandt vores mere end 50 unikke designs. 

Underkategorier

  • Equitec Comfort Lux næsebånd
    Equitec næsebånd er lave for at beskytte din hest, men samtidig et elegant smykke. Vores serie af næsebånd til vores trenser i Comfort Lux serien har mange forskellige designs. Vi har udviklet et særligt Quick Change System, der gør det nemt og hurtigt at skifte til lige netop dét næsebånd, der passer til dig og dit humør. Equitec næsebånd er desuden nøje målt således, at deres pasform og længde er optimeret, så de passer hesten. En lang række af vores næsebånd anvender originale Swarovski krystaller.
  • Equitec Comfort Lux Nakkestykke
    Comfort Lux serien er vores eksklusive modeller af kombinerede trenser, hvor du kan udskifte pandebånd og næse bånd med vores eget Quick Change System, der giver dig mulighed for at vælge blandt vores mere end 50 unikke designs. 
  • Equitec - Comfort Lux pandebånd
    Med et Equitec pandebånd får du et elegant smykke til din islandske hest, der passer til alle vores trenser i Comfort Lux serien og til de fleste andre trenser på markedet. Vi har udviklet et særligt Quick Change System, der gør det nemt og hurtigt at skifte til lige netop dét pandebånd, der passer til dig og dit humør. Du kan endda skifte pandebånd, mens din hest har hovedtøjet på. Vælg mellem de mange forskellige designs