Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kurven

Kategorier

Blok kontakt
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Søg

Equitec

Der er ingen varer
Equitec

Equitec er et nyt dansk kvalitets mærke, Equitec er udviklet i samarbejde med professionelle hestefolk som til stadighed tester produkter og deltager i produktudviklingen. Equitec's udviklingsteam består udover dyrlæger og kiropraktorer af Islandsheste eksperter: 

Equitec bruger læder fra Argentina - læderet er garvet på en miljømæssig forsvarlig måde, uden brug af tungmetaller. Trenserne er optimalt tilpasset til hesten og foret med blød padding på udsatte steder. 

Equitec Comfort LUX serien giver mulighed for individuel tilpasning af enkelte dele således, at pandebånd, nakkestykke og næsebånd kan udskiftes efter eget ønske og behov, let og .enkelt ved hjælpe af quick change system.

Pandebånd og næsebånd findes med stort og varieret udvalg af forskellige designs, feks med ægte Swarovski sten.

Underkategorier

  • Equitec Comfort Fit
    Equitec Comfort Fit serien er almindelige 2-delte trenser lavet af Argentinsk læder og optimalt tilpasset hesten. Vi har desuden foret næserem og pandebånd for bedst mulig beskyttelse.
  • Equitec Comfort Lux
    Equitec Comfort Lux serien er vores eksklusive modeller af kombinerede trenser, hvor du kan udskifte pandebånd og næse bånd med vores eget Quick Change System, der giver dig mulighed for at vælge blandt vores mere end 50 unikke designs.