Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kurven

Kategorier

Blok kontakt
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Søg

Redback Støvler (australske)

Der er 4 varer.
Redback Støvler (australske)

Redback Støvler er produceret i Australien af de bedste råvarer 100% Australsk, Flot klassisk arbejdsstøvle outdoor støvle fra Redback. Støvlen har en fantastisk pasform. Yderst velegnet som arbejdsfodtøj, staldstøvle, outdoor - men også som ridestøvle er den super god. En letvægter, du ikke går fejl af. Fås både som sikkerhedsko og admindelig.

Vedligeholdes let med læderfedt.

Prisgaranti på Redback støvler!!!

Når prisgarantien skal bruges, skal du sikre at disse enkle krav opfyldes:
  • Varen skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr.
  • Varens pris skal være inkl. levering. Yder onlineshoppen ikke fri fragt skal deres billigste fragtmetode lægges oveni prisen ved vurdering.
  • Varen skal være på lager på handelstidspunktet
  • Varen skal være nøjagtig den samme, model og farve.
  • Dokumentationen skal være i form af et link til varen.
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse. 

Skulle du mod forventning finde en vare hos en butik, der er billigere end hos Draumur, så matcher vi naturligvis prisen. Når vi har verificeret, at shoppen overholder vores betingelser, vil du modtage et link retur på din mail, hvorpå du kan bestille varen. 
For at gøre brug af prisgarantien skal du helst indberette prisdifferencen før du afgiver din ordre. Send en mail til Bodil@draumur.dk og skriv "Prisgaranti Redback" i emnefeltet.