Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til kurven

Kategorier

Blok kontakt
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Søg

Islandske Sadler

Der er ingen varer
Islandske Sadler

Vi har et stort udvalg i Islænder sadler. Vi har mange forskellige sadelmærker og typer af Islandske sadler så vi altid har en sadel der passer dig og din hest. Se også vores muligheder for at komme ud med sadler til sadel prøvning.

Underkategorier

 • Hilbar Royal
 • EQUES
  Eques Sadlerne er udviklet og konstrueret af Rasmus Møller så de kan holde til den hårde hverdag hos Rasmus. Rasmus har ofte savnet en sadel med et bredt kammer, da mange af de nuværende sadler har en tendens til at ligge lidt for højt over hestens manke. Derudover skulle bommen være fleksibel, så den bedre kan tilpasse sig de mange forskellige hestetyper og ikke mindst sikre plads til frie bevægelser, så hesten kan udvikle sig. Rasmus lægger stor vægt på, at sadlen ligger i balance på hesten. Det vil sige, at sadlens dybe punkt er i midten, og at den ikke kipper op foran eller bagpå, når den spændes. Det er selvfølgelig ikke muligt at lave en sadel, der passer alle heste eller ryttere, og derfor er der udviklet flere modeller, som til sammen passer til det brede udsnit af heste og ryttere. 
 • Equipe
  Equipe - en italiensk historie ! Equipes ambition er hele tiden at ligge i top og lede udviklingen af nye sadler indenfor alle genre - også til den islandske hest. Ved at anvende nye typer af materialer i sadelbommen, feks kulfiber og syntet, har Equipe skabt sadler, som har helt nye egenskaber - som de traditionelle træboms sadler ikke har. I panelerne er Equipe gået fra den traditionelle uldstopning - for at drage nytte af nye innovative materialer - hvilket giver en uovertruffen pasform og komfort for både hest og rytter. Equipes ide med udviklingen er at opnå og bevare højeste kvalitet i alle faser af produktionen. Hver sadel syes i hånden af professionel sadelmager med stor perfektion. Equipe har et fokuseret sortiment af sadler specielt til den islandske hest, designet for at maximere hestens præstationer. Udover sadler har vi også et sortiment af trenser, tøjler og grimer fra Equipe. Alle sadler ledsages af anbefalede plejeprodukter.  
 • Hrimnir
  Hrimnir sadlen gør rideturen speciel komfortabel. Islandske Hrimnir laver kvalitets sadler udelukkende for den islandske hest. Disse luksus sadler er produceret i Argentina hos Passoa og i de allerbedste materialer. Bommen er en DUPONT flexibel kunstfiber bom som giver fin kontakt med hestens ryg. Sadlerne fra Hrimnir har X-Change system som gør det nemt at ændre sadlens bredde. Hrimnir sadlerne passe langt de fleste heste og har en høj grad af komfort.
 • Tølthester
  Tølthester har udviklet en række specialdesignede kvalitetssadler til den Islandske hest. Sadlerne er alle produceret i EU og der anvendes udelukkende kvalitets læder fra Tyskland eller England.
 • TøltSaga Sadler
  Hos Draumur har vi fulgt med i TøltSagas videreudvikling af sadlerne og vi er glade for nu, at kunne tilbyde vores Sjællandske kunder disse fine sadler. Vi vil have flere modeller/størrelser til udlån. TøltSaga som er en kendt, seriøs leverandør til det danske sadelmarkedet, oplyser selv om sadlerne;   TØLTSAGA udsprang fra et over 6 år gammelt samarbejde med en Norsk aktør på markedet, denne er fortsat på markedet i Danmark og Norge m fl. Vi har produceret TØLTSAGA sadler i godt 5 år og kan stå inde for at de er velprøvet og ret populær i Nordjylland, hvor de gennem årene har været forhandlet ved Nordjysk Islænderudstyr. Sadlerne er løbende forbedret og rettet til, i takt med vi selv har gennemprøvet dem, samt fået feedback fra vores kunder. Vi har ofte oplevet at vores rettelser, også bliver implementeres i andre sadelproducenters sadler, hvilke vi er yderst tilfredse med. Vi lægger vægt på at holde en god kvalitet i vores sadler, samtidig med, at vores alsidige sadelprogram lægger vægt på funktionalitet og komfort til både rytteren og hesten. Vores nordjyske rødder kan ikke skjules i vores priser, da vi altid syntes, "at kunden skal have noget for pengene". Hos Draumur kan du prøve TøltSaga sadlerne og vi vil have flere modeller/størrelser som kan lånes med hjem. Fakta; Sadlerne er bygget på en flexibom hvilket betyder at rytters bevægelse i sadlen tydeliggøres for hesten.  Sadlerne er udviklet med et bredt kammer således at hestens rygrad får god plads. Sadlerne er med enkelte sadelklapper - medfører tæt kontakt til hesten og nedbringer sadlens vægt. Sadlernes paneler (mod hesten) er stoppet med en passende mængde kvalitetsuld. Sadlerne kan efterstoppes eller justeres efter behov. Kan bestilles med latex paneler. Sadlerne kan justeres i bredden - alt efter hestens aktuelle vidde. Justering forgår med udskiftning af kopfjern - der er 7 forskellige. Kopfjern er de samme som i Eques og Equitec sadler. Gjordstropper er lange - til kort gjord - og bagerste gjordstrop ophængt  som y og giver optimal stabilisering. Al læder er af Europæisk oprindelse, som oftest engelsk.
 • Draupnir sadler
  Draumur er aoutoriseret Draupning forhandler, og vi føre alle Draupnir's sadler. 
 • Equitec
  Equitec er et nyt Dansk kvalitets mærke, Equitec er udviklet i samarbejde med professionelle hestefolk som til stadighed tester vores produkter og deltager i produktudviklingen. Vores udviklingsteam består udover dyrlæger og kiropraktorer af Islandsheste eksperter: 
 • Stübben
  Kvalitet fra A til Z
 • Top Reiter
  Topreiter er en erfaren sadeludvikler og har max focus på den islandskes hests behov. Topreiter Sadlerne er fremstillet i Europa og kvalitets kontrolleret på Topreiters eget værksted i Tyskland.  Sadlerne er altid udviklet og testet af de allerbeste topryttere.  Finder du ikke den Topreiter sadel du ønsker dig - så send os en mail bodil@draumur.dk - vi kan hurtigt hjælpe. Sadlerne kan medbringes til sadelprøvning overalt på Sjælland - eller prøves i butikken.